Okos kóbor kiskutya


Okos kóbor kiskutya követi az embert haza, majd elvezeti, hogy segítsen a kóbor barátain

 

Mint tudjuk, a kutyák empátiával rendelkeznek egymás iránt. A kutyák szeretnek segíteni más kutyáknak, szórakoztatták és társaságot adtak nekik. Nem önzők, és ha valamelyikük bármilyen előnyhöz jut, amit akar, azt mások is megosztják.


Itt van egy incidens ennek bizonyítására. Egy férfi munkából jött haza, amikor meglátott egy kiskutyát állni az utca sarkán. Hamarosan rájött, hogy egy kóbor kölyökkutya, majd a közelébe ment, hogy megnézze a kiskutyát.

Annak ellenére, hogy kóbor, a kutya imádnivaló volt. és barátságos. Így hát ahelyett, hogy elmenekült volna, a kis kölyök odalépett, és követte a férfit az otthonába. Amikor a kölyökkutya megérkezett a férfi házához, nem lépett be azonnal a házba. A férfi is várt, és hagyta, hogy a kutya gondolkodjon, mielőtt belépett a házba.

Amikor a kiskutya bejött a házba, enni kapott. a férfi által. Az étkezés befejezése után a kölyökkutya új, meleg ágyat kapott. A kölyökkutya először remegett, mert megijedt, de hamarosan jól érezte magát, és az ágyban aludt.

A férfi Plútónak nevezte el a kölyökkutyát, mivel okos és játékos volt. A kiskutya a család új tagja lett. Ám másnap valami váratlan történt, amikor a kiskutya könyörgött, hogy menjen vissza az utcára. A férfi megengedte neki, hogy visszamenjen, de követte, hogy megbizonyosodjon a biztonságáról.

Kiderült, hogy a kiskutya vezette a férfit kóbor barátaihoz, és könyörgött, hogy segítsen nekik. A Plútó nagyon okos kutyának bizonyult, mert a házban maradt, hogy megbizonyosodjon a biztonságáról, és legyen ennivalója, mielőtt meghívta volna a barátait.

A kedves ember nem tudta figyelmen kívül hagyni a kölyköket, ezért mindent elvett. közülük az otthonába. Hazaérve a kölykök eleséget kaptak. Thevar még állatorvoshoz is elment, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészségesek voltak.

Nagyon örülünk, hogy mindannyian boldogan élnek új gazdájukkal. Köszönjük, hogy megmentette őket.

Forrás: wecareaboutanimal.org

Külső kép forrása: pixabay. com

 
Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »